Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

«Μένουμε Όρθιοι»: Το απόγευμα της Δευτέρας η επικαιροποιημένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Δευτέρα 25/5 αναμένεται να παρουσιαστεί, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ζάππειο (με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας) η επικαιροποίηση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το δεύτερο μέρος των πλήρως κοστολογημένων μέτρων στήριξης που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση. 
Toυς βασικούς άξονες του «Μένουμε Όρθιοι 2» θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ενώ την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες (Ευκλ. Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου και Ν. Παππάς). 

Στο επίκεντρο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει τα στελέχη του, θα βρίσκεται η πλήρης κάλυψη του μισθολογικού κόστους των εργαζόμενων (στον αντίποδα των μειώσεων μισθών που προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο), οριζόντια μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς και το εισόδημα «έκτακτης ανάγκης» για 2.200.000 οικογένειες με ανέργους ή επισφαλώς εργαζόμενους. 
Περισσότερα εδώ

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved