Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Δ. Βίτσας: Να αναβαθμιστεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο και να αποκτήσει επιτέλους γήπεδο στίβου η Πετρούπολη


Το θέμα της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών (πρόγραμμα Φιλόδημος) της ενεργειακής αναβάθμισης και συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητήριου Πετρούπολης καθώς και της υλοποίησης του Σταδίου Εθνικών προδιαγραφών στην περιοχή Αγία Τριάδα Πετρούπολης επαναφέρουν με Ερώτηση στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Δραγασάκης, Χαρά Καφαντάρη, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Χρήστος Σπίρτζης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από το Υπουργείο Εσωτερικών την άμεση αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Πετρούπολης που αφορά την κρατική χρηματοδότηση για εργασίες της συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου (ύψους 512.078 ευρώ), επισημαίνοντας την ύπαρξη σημαντικής καθυστέρησης, καθώς σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η πρόταση αυτή έχει κατατεθεί ήδη από την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου. Υπενθυμίζουν ότι η πρόσκληση που θα ενταχθεί η χρηματοδότηση είχε εκπονηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων ανά την Επικράτεια και ήδη πάρα πολλά έργα έχουν ενταχθεί.
Περισσότερα εδώ και εδώ

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved