Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Χαρά Καφαντάρη προς Κυβέρνηση: Ακούστε τους φορείς των ΜμΕ, των Επιμελητηρίων, ακούστε την Κοινωνία.



 Δυστυχώς, ο κύριος Υπουργός όξυνε τη συζήτηση. Εγώ ήρθα εδώ με προτάσεις συγκεκριμένες και ερωτήματα, γιατί μας ακούει κόσμος αυτήν τη στιγμή, κύριε Υπουργέ, και ξέρει πολύ καλά τι χρήμα έχει πέσει στην αγορά. Άλλο εξαγγελίες και άλλο πραγματικότητα.
Λοιπόν, δεν απαντήσατε σε ερωτήσεις, όσο και να θέλατε να κάνετε μια επίθεση επικοινωνιακή στον ΣΥΡΙΖΑ, που μην ξεχνάτε πως το ότι είμαστε αυτήν τη στιγμή εδώ οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άφησε και ένα αποθεματικό συγκεκριμένο -37 δισεκατομμύρια- το οποίο αναγκαστήκατε κι εσείς να αναγνωρίσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι άλλες χώρες έδωσαν μέχρι και το 20% του ΑΕΠ τους για στήριξη επιχειρήσεων, εργαζομένων κ.λπ., ενώ στην Ελλάδα αυτό δεν έχει γίνει. Και επειδή πολύ ωραία είναι τα μεγάλα λόγια, πείτε μας τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις που δεν μπορούν να δανειοδοτηθούν, όταν είναι,παραδείγματος χάριν, μέσα σε προγράμματα εγγυήσεων από Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Δεν μας είπατε για τα ενοίκια, τι θα γίνει για τους ιδιοκτήτες συγκεκριμένα.
Η ομιλία συνολικά στο παραπάνω video.

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved