Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Οι Βουλευτές Β2 ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα: Να μην προχωρήσει νέος ΧΥΤΑ στη Φυλή. Να τεθεί ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για το οριστικό κλείσιμο αυτού.

Να μην προχωρήσει νέος ΧΥΤΑ στη Φυλή.
Να τεθεί ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για το οριστικό κλείσιμο αυτού.

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας (Αρ. Πρωτ.:6632/19-5-2020) κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Δραγασάκης, Χαρά Καφαντάρη και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ώστε να αποτραπεί η επέκταση για ακόμη μια φορά του ΧΥΤΑ Φυλής.

Μια διαδικασία, χωρίς δημόσια διαβούλευση που προχωράει από τον ΕΔΣΝΑ, ουσιαστικά δηλαδή από την Περιφέρεια Αττικής, με την έγκριση του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας (Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ)) και αφορά τη κατασκευή νέου χώρου ταφής, εντός έκτασης 62,5 στρεμμάτων, η οποία αποτελεί τμήμα του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, ο οποίος έχει σταματήσει να δέχεται απορρίμματα για ταφή εδώ και δεκαπέντε, περίπου, χρόνια.
Περισσότερα εδώ
Η ερώτηση εδώ

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved