Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Αλ. Τσίπρας στον Alpha: Μετρημένο και κοστολογημένο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο ιός δεν μας έχει ξεχάσει
Ξεκινώντας από την υγειονομική κρίση σημείωσε ότι ο ιός δεν μας έχει ξεχάσει είναι μεγάλη επιτυχία ότι τον αντιμετωπίσαμε με τις λιγότερες απώλειες αλλά δεν πρέπει να ξεχαστούμε για να μην το πληρώσουμε. Σημείωσε ακόμη ότι “είναι επιτυχία της χώρας, ο περιορισμένος αριθμός των κρουσμάτων που οφείλεται στην υπεύθυνη στάση όλων, των πολιτών και της αντιπολίτευσης. Θα ήταν διαφορετικά αν η κυβέρνηση που συντονίστηκε με τις οδηγίες της διεθνούς κοινότητας, είχε μία αντιπολίτευση που θα της κουνούσε το δάχτυλο επισείοντας συνέχεια τις συνέπειες των μέτρων στην οικονομία”.

Στη συνέντευξή του, υπογράμμισε την σύγκρουση αντιλήψεων με την κυβέρνηση όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ενώ εμφανίστηκε ανήσυχος από την ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής προκλητικότητας και από την αμηχανία της κυβέρνησης.
“Η πρόταση της ΕΕ υιοθετεί κάποια στοιχεία από τις προτάσεις του Ευρωπαϊκού Νότου, αλλά να μην βιαστούμε να πανηγυρίσουμε πριν δούμε το τελικό αποτέλεσμα”, ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: “Είχαμε προτείνει σαν βάση το ποσό του 1,5 τρισ. ευρώ τώρα είναι τα μισά, ωστόσο έχει κάποια στοιχεία όπως η αμοιβαιοποίηση, οι μεταβιβάσεις πόρων, η αύξηση του προϋπολογισμού που ήταν προτάσεις του ευρωπαϊκού Νότου έναντι του Βορρά”. 
Περισσότερα εδώ

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved