Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Περιοδεία του Α. Ξανθού στο Νοσοκομείο “Αττικόν” σήμερα Τετάρτη

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ. 
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ.
Την Τετάρτη 19/02 κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. Ανδρέα Ξανθό θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν” και ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για τις (ΣΔΙΤ)
Ο Τομέας Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, εντείνουν την προσπάθειά  τους για την προστασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την υπεράσπιση του δικαιώματος στην καθολική και ισότιμη φροντίδα υγείας, μέσω παρεμβάσεων και εξωστρεφών δράσεων σε δομές υγείας όλης της χώρας.
Ειδικότερα:   Την Τετάρτη 19/02  κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. Ανδρέα Ξανθό θα πραγματοποιήσει  περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν” και ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved