Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ Ιλίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, στην πλατεία του Ιλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ Αγ. Φανουρίου & Ανάκασας. 

Ομιλητές ήταν ο βουλευτής Ανδρέας Ξανθός και ο υπεύθυνος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπασκώζος. Οι ομιλητές περιέγραψαν την κυβερνητική πολιτική διάλυσης της Υγείας ενώ έκαναν συγκεκριμένη αναφορά στην ήδη εφαρμοζόμενη πρακτική κλεισίματος των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ, η οποία φαίνεται να παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Αυτή η πολιτική αφήνει στην κυριολεξία χιλιάδες ασφαλισμένους χωρίς περίθαλψη, αφού -ακόμα κι αν διανύουν μεγάλες αποστάσεις- δεν κατορθώνουν να εξυπηρετηθούν στα ελάχιστα πλέον καταστήματα του ΙΚΑ.

Η συγκέντρωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου και δήλωσε την πρόθεση να συμμετάσχει και στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται άμεσα.




Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved