Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Περιστερίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απρίλη, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  με επικεφαλής το Δημήτρη Στρατούλη βουλευτή Β΄ Αθήνας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Κέντρου Παθολόγο Κων/νο Γιαλέρνιο ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την παρατεταμένη αβεβαιότητα που αφορά την ανανέωση των συμβάσεων  του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έχουν λήξει από τις 17 Απρίλη.

Ο Δημήτρης Στρατούλης τόνισε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για πλήρη στελέχωση και λειτουργία αυτής της σύγχρονης μονάδας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που απαξιώνεται στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας υποβάθμισης των παροχών υγείας. Ενημέρωσε για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις προκειμένου να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας.

Ο Διευθυντής του Κέντρου ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη συνεχή και ενεργή συμπαράσταση. Επίσης ενημέρωσε ότι οι συμβάσεις έχουν παραταθεί προφορικά μέχρι τις 15 Μαΐου οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η υπογραφή των νέων συμβάσεων. Πάντως τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο εγγράφως ούτε ακόμα ότι στο Κέντρο Υγείας θα διατεθεί ο ίδιος αριθμός γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού που υπήρχε μέχρι τώρα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Περιστερίου πλαισιώνει την «πρωτοβουλία κατοίκων, φορέων και συλλογικοτήτων» που διεκδικούν και απαιτούν από τώρα την πλήρη λειτουργία και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Περιστερίου.


Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved