Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Φωτογραφικό υλικό από την εξόρμηση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης σήμερα Τρίτη 23/06/2020 σε δημόσιες δομές υγείας της περιοχής-1η και 2η ΤΟΜΥ Πετρούπολης- και το Τοπικό Ιατρείο, μαζί με το βουλευτή Δυτικού Τομέα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, για την ενημέρωση πολιτών, ιατρικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού σχετικά με τις προτάσεις του κόμματος για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Η πρόταση εδώ.





Ενημερωθήκαμε για ζητήματα καθημερινότητας που αφορούν την ανάγκη στελέχωσης σε καθαριότητα και φύλαξη, την αναβάθμιση της ψηφιακής εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και για ανάγκες για τη θέρμανση και τη ψύξη στο κτίριο τις απογευματινές ώρες. Μιλήσαμε με τους ιατρούς των ΤΟΜΥ, ιατρούς που κερδίσανε ασφαλιστικά μέτρα και εργάζονται εκ νέου, με επικουρικό προσωπικό και εργαζόμενους στην καθαριότητα και φύλαξη.

Στην περιοδεία πέραν του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης Νίκος Κουτρούμπας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Μπουσούνης.

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved