Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις 6»


Τρίτη, 02/06/2020                                                               

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις 6»


Ο Βουλευτής Β2 Δυτικού τομέα Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις 6" , τοποθετείται πολιτικά για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής & τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς και για το φλέγον θέμα, αυτό της Προανακριτικής για το σκάνδαλο Novartis.

«Προσπαθείτε, εναγωνίως, ένα εκρηκτικό σκάνδαλο, που στοίχισε στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία να το μετατρέψετε σε σκευωρία & με μια πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική διαδικασία στοχοποιείτε πολιτικούς σας αντιπάλους», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που αποδεικνύει έμμεσα το προκατασκευασμένο πόρισμα της ΝΔ.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τοποθετείται, επίσης, στο ζήτημα που προέκυψε με το τελευταίο νομοθέτημα της κυβέρνησης, με το οποίο οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες υποχρεούνται από την 1η Ιούνη να εγκαταλείψουν τις δομές φιλοξενίας οδηγούμενοι στην αστεγία.

"Το μέτρο αυτό αποτελεί συνέχεια της ανακόλουθης κυβερνητικής πολιτικής στο μεταναστευτικό – προσφυγικό που εκφράστηκε, εθελοτυφλώντας απέναντι στην  πραγματική ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν από τις εμπόλεμες ζώνες και την αθλιότητα. Την ίδια ανακολουθία δηλώσεων και πολιτικών ενεργειών παρακολουθούμε από την κυβέρνηση και στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών”.


Δείτε εδώ το απόσπασμα: https: https://youtu.be/lYpP6bBWg3w

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved