Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Συζητάμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αθήνα για να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΌΡΘΙΟΙ

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ εδώ

Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό
Περιοδείες της Οργάνωσης Μελών στο κέντρο στις περιοχές των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού με τον Κώστα Στρατή πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο αντίστοιχα.




Αιγάλεω
Περιοδείες της Οργάνωσης Μελών στα καταστήματα της πόλης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης με την παρουσία των βουλευτών Χαράς Καφαντάρη και Θανάση Παπαχριστόπουλου.




Ίλιον
Περιοδεία της Οργάνωσης Μελών στο εμπορικό κέντρο με τον Πάνο Ρήγα πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας




Περιστέρι
Περιοδείες της 1ης ΟΜ στο εμπορικό κέντρο, χώρους μαζικής συνάθροισης και γειτονιές του Περιστερίου με τον Πάνο Ρήγα πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Νίκο Τόσκα πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.





Πετρούπολη
Περιοδεία της Οργάνωσης Μελών στην 25ης Μαρτίου, στα καταστήματα της πόλης και σε πλατείες με την παρουσία του πρώην Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Στρατή.



Χαϊδάρι
Περιοδείες της Οργάνωσης Μελών στη λαϊκή αγορά του Κέντρου Χαϊδαρίου και στο Δάσος, στα μαγαζιά της Αγων. Στρ. Χαϊδαρίου καθώς και στα καταστήματα και τα καφέ της Καραϊσκάκη, με τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο.




Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved