Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Με πρωτοβουλία της ΝΕ Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω. Η συνάντηση έγινε την Τρίτη 14/1 στα γραφεία της Ένωσης στο Αιγάλεω και παραβρέθηκαν μέλη της Γραμματείας της ΝΕ καθώς και οι βουλευτές Δυτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας, Χ. Καφαντάρη και Θ. Παπαχριστόπουλος. Το κύριο θέμα της συζήτησης αφορούσε το τεράστιο πρόβλημα της σχολικής στέγης που έχει δημιουργηθεί στο Αιγάλεω για πολλά σχολεία (7ο,17ο,11ο,Ειδικό Δημοτικό, 15ο Ν, 28ο Ν, 1ο Γυμ., Εσπερινό Γυμνάσιο, Εσπερινό Λύκειο Αιγάλεω) μετά το σεισμό του Ιουλίου. Συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να επισπευσθεί η έναρξη των εργασιών στα κτήρια που έχουν υποστεί ζημιές, ώστε σύντομα οι μαθητές να επιστρέψουν στα σχολεία τους με ασφάλεια. 
Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να στηρίξουν με κάθε τρόπο το δίκαιο αίτημα των μαθητών και των γονιών τους καθώς και να υπάρχει μια μόνιμη επικοινωνία για ζητήματα που αφορούν την σχολική κοινότητα.

Για δημοσίευση, επικοινωνήστε με το Email. Με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δημοσιεύουμε κείμενα υβριστικού , ρατσιστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. - Copyright © 2019. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - All Rights Reserved